VELKOMMEN TIL EN NY SESONG PÅ SANDVIK CAMPING

Vi vil med dette ønske dere alle velkommen til en ny sesong på Sandvik Camping Påsken 2024:  Pga tidlig Påske (Mars og fare for frost), så blir det ikke satt ut vann til vognene i påsken dette året.

Hele Sanitær anlegget vil være åpnet til palmehelgen 22. mars. Vann kan hentes i pumpehusene og i vaskerom. Dere som vil bruke toalett i vognene må huske og spyle godt ned med vann, helst fyll opp santærnen. Papir må ikke kastes i toalettene i vognene før vannet settes ut.

Kamra i båthavn: Link finner dere på www.sandvikcamping.no.

Stranden: håver/spader/fiskeutstyr til barna ligger i kasse under halvtaket (gruvå), HUSK at disse tingene, samt stoler skal settes på plass etter bruk. Gjelder også redningsvester, kanoer og padleårer.
Trampoline til å ha på sjøen, samt flyte mattene legges ut til skoleferien.
Noe reparasjon av stranden vil bli utført i løpet av våren, samt støping ved utedusj.

Lekeplassen ved stranden/sanitæranlegget:
Volleyballnett henges opp i mai måned, turnematten legges også ut da. Sjakk flyttes til nedenfor terrassen ved kiosk/fellesrom. Takoverbygget ved stranden/»Gruvå»: Her er det viktig at alle rydder etter seg. Er det fullt i bossether, så er ikke containeren så langt borte.
Bålpanne kan benyttes utenfor takoverbygget. Bålpanne ble kjøpt inn i fjor.

Sanitæranlegg/serviceanlegg:
Husk og skriv ned navn, plassnr og hvilken vaskemaskin/tørketrommel som dere bruker, kun lovt å bruke en maskin omgangen pr. kunde. Pris pr. vask eller tørk er 40kr. Det skal vippses eller legges
kontanter i box ved bruk av disse.

Kiosk: Jing vil drive kiosken som i fjor. Salg av Is, smågodt, chips, brus etc….. samt enkel varm mat av og til.

Vann: Da vi ikke har kommunalt vann (kun borehull) vil det i tørkeperioder ikke være lov å vaske bil, vogn, terrasse, fylle opp jaccusi/badebasseng etc….

Viktig at vi får beskjed visst noen prøver seg på dette, det kan fort bli tomt for vann. Så Spar på vannet: Vi er veldig sårbare her, så vær vennlig og tenk på dette, spesielt når der er mange på campingen og når det er en tørkeperiode.
Se ettervannlekkasjer, og gi beskjed om en ser noen.
Husk å stenge stoppe kranen inn til vogn, når vogna ikke er i bruk.

Sandvik 06.03.2024
Åsmund Sandvik
Tlf. 992 62 620

Helga Elin Aursland
Tlf. 456 08 482

Der du kan nye livet……