VELKOMMEN TIL EN NY SESONG PÅ SANDVIK CAMPING

Vi vil med dette ønske dere alle velkommen til en ny sesong på Sandvik Camping
Påsken 2023: Vi håper å kunne sette på vannet ut til vognene til påsken, men det er usikkert pga at den er tidlig i år og det kan bli frost, så vi må se de an. Det vil komme mer info om vann på facebook siden Sandvikcamping – fast plass.

Sanitær anlegget åpner vi 31. Mars (palmehelgen).
Kamra i båthavn: Link finner dere på www.sandvikcamping.no.
Stranden: håver/spader/fiskeutstyr til barna ligger i kasse under halvtaket (gruvå), HUSK at disse tingene, samt stoler skal settes på plass etter bruk. Gjelder også redningsvester, kanoer og padleårer.
Trampoline til å ha på sjøen, samt flyte mattene legges ut til skoleferien. Noe reparasjon av stranden vil bli utført i løpet av våren.

Lekeplassen ved stranden/sanitæranlegget: Volleyballnett henges opp i mai måned, turnematten legges også ut da. Takoverbygget ved bålplass/Gruvå: Her er det viktig at alle rydder etter seg. Er det fullt i bosset her, så er ikke containeren så langt borte.

Sanitæranlegg/serviceanlegg:
Husk og skriv ned navn, plassnr og hvilken vaskemaskin/tørketrommel som dere bruker, kun lov å bruke en maskin omgangen pr. kunde. Det skal vippses eller legge kontanter i box ved bruk av disse.

Vi har installert kortautomater på dusjene. En dusj på 5 min vil koste 25kr. Forbehold om prisjustering.

Kiosk: Jing vil drive kiosken som i fjor.                                                                      Salg av Is, smågodt, Cips, brus etc….. samt enkel varm mat av og til.

Vann: Da vi ikke har kommunalt vann (kun borehull) vil det i tørkeperioder ikke være lov å vaske bil, vogn, terrasse, fylle opp jaccusi/badebasseng etc…. Viktig at vi får beskjed visst noen prøver seg på dette, det kan fort bli tomt for vann. Så Spar på vannet: Vi er veldig sårbare her, så vær vennlig og tenk på dette, spesielt når der er mange på campingen og når det er en tørkeperiode. Se etter vannlekkasjer, og gi beskjed om en ser noen lekkasjer. Husk å stenge stoppe kranen inn til vogn, når vogna ikke er i bruk.

Wifi: Faste campere m/fam. bruker: Sandvik_camping.
Andre gjeste-campere bruker Sandvik_camping_guest (Ingen passord)
Asfaltering: Det vil bli noe asfaltering til våren.

Noen som vil ha asfaltert parkering/gårdsplass ved vogna, gir beskjed til Åsmund Tlf. 99262620, så setter han dere i kontakt med asfalterings entreprenøren for pris.

Leiekontrakt: Leiekontrakten er lagt ut på sidene til www.sandvikcamping.no. Vær vennlig og les denne, her er viktig info. De som ikke har skrevet under på leiekontrakt, fyll ut kontrakten og lever oss (eller legges i svart postkasse ved sanitæranlegg), evnt. sende den på e-mail til aasmsand@frisurf.no

Båtplass: Kontakt Rune Strand på tlf. 90105940 for endring, oppsigelse eller leie av båtplass.

Kai/Brygge: Parkering på kaien ved flytebryggene er ikke tillatt, kun av og på lessing.

Røykvarslere/brannslukkerapparat: Det er påbudt med 1 stk brannslukkerapparat og 1 stk røykvarsler i hver vogn. Her vil det bli tatt «stikkprøver». Husk og ta ut batteriet i røykvarsleren i vintersesongen når vogna ikke er i bruk.

P.g.a brannfare, er det ikke lov og sette bobiler/campingvogner nærmere enn 4m fra fast installasjon.

Strøm: Snitt prisen pr. kwt f.o.m 1.okt 2022 – 01.mars 2023 har vært 3,20 pr. kwt inkl. alle avgifter. Strømprisen har vært veldig variabel i denne perioden, vi har ikke strømstøtte og heller ikke inngått
noen avtaler med strømselskap. Pr. dagsdato er fastpris ordningen for dårlig. Dette ser vi nærmere på. Neste avlesning blir 1.juli visst prisen holder seg stabil, visst ikke leser vi den av før.

I løpet av vinteren har vi skiftet ut to gamle strømskap, disse sto i sør. Flere vil bli skiftet ut etter hvert. Alle må se etter at strømledning fra strømskap til vogn er 2,5m 2 . Det tillates ikke skjøt på
strømledningen

Søppelcontainer: Det skal kun kastes husholdningsavfall. Alt annet avfall tas med hjem eller leveres

Miljøpark-Renovasjonsplass. Ref. Ordensreglement nr 4
Vask av vogn: Det er forventet at alle vasker vogna utvendig, minst en gang hvert år, terrassen og rekkverk ved behov.

Hund: Sørg for at alle som tar hunden med på tur, har pose til og ta opp avføringen med.

Velforening: Leder Helge Olaussen Tlf. 480 85 580.

Vi oppfordrer alle til å betale velforeningskontingenten. Pengene går til felles arrangement St.hans og innkjøp av div. felles goder. De gjør en god jobb og har jevnlig kontakt med oss, ifm utbedringer og ideer på/til campingen.

Sandvik 13.03.2023
Åsmund Sandvik Helga Elin Aursland
Tlf. 992 62 620 Tlf. 456 08 482

Der du kan nye livet……