Bruk av trådløst internett

Regler for bruk og oppkobling mot Sandvik Camping trådløse nettverk

  1. Det er ikke lov til å sette opp egen wifi router eller repeatere av noe slag for noen som helst grunn da dette vil forstyre campingens wifi nettverk.

1.2 ønsker du bedre dekkning i camping/husvognen din? Kontakt med vår samarbeidspartner pr email :  post@altiwifi.no

  1. Passord for wifi nettverket Sandvik Camping er KUN ment for de personer/familier som har fast plass på Sandvik camping. Gjester bruker Sandvik Camping Guest.
  1. Ved å koble seg på Sandvik Camping sitt trådløse nettverk samtykker en til å følge norsk lov. All traffik blir loggført og vil kunne spores tilbake til brukeren dersom offentlige myndigheter krever dette.

3.1 Ved alvorlige overtredelser vil det bli vurdert anmeldelse.

  1. Enhver form for misbruk av Sandvik camping sitt trådløse nettverk vil føre til utestengelse ifra nettverket uten forvarsel. Varighet av utestengelse blir satt av hviken alvorlighetsgrad misbruket er av.

4.1 Enhver form for fildeling foruten om programmer/spill som bruker bittorent protokolen er ikke tillatt. Synflood/sniffing av nettverket er ikke lov og vil bli oppdaget dersom det forekommer.

  1. Ved overforbruk av båndbredde av hva normalen tilsier vil hastigheten blir redusert i inntil 1 døgn.

5.1 Streaming tjenester som f.eks NRK , TV2, Netflix og HBO er unntaket fra punkt 5.

Vi anbefaler du at alltid har oppdatert antivirus programvare og oppdatert operativsystem på din pc/laptop samt aktivert brannmur .

* Vi gjør oppmerksom på at dette er en gratis tjeneste og at nedetid utenfor vårt eget nettverk kan vi dessverre ikke gjøre noe med utenom å melde feil til vår levrandør.

Der du kan nye livet……